Üks küsimus: Kas olete nõus maksumäära tõstmisega 3%-le?

ÄP 30. märts 2009, 00:00

Heiki Einpaul, ASi Hekotek tegevdirektor
Mina maksumäära tõstmist ei poolda. Me peame niigi ise otsima oma töötajatele erinevaid võimalusi praeguses olukorras, üritama inimesi töös hoida ja koondamisest säästa, maksumäära tõstmine tõstaks veel omakorda ettevõtte maksukoormust. Ettevõte ise ei saa sellest eriti midagi, sest kui töötajatega on probleeme, siis peame ikka ise need lahendama. Ettevõte peab leidma lahendusi küsimustele, kuidas inimesi sundpuhkustest ja koondamistest säästa.

Sven Mitt, ASi Rahva Raamat hulgimüügi- ja logistikadirektor
Patrioodina ütlen, et olen nõus. Kui kõik kannatavad ja töötute arv kasvab, siis miks ma ei peaks tahtma töötuid aidata? Kui vaadata seda küsimust teisest aspektist - kui riik ei ole suutnud oma kulusid vähendada ja institutsioonide tööd optimeerida, siis ei taha ma sellise maksutõusuga nõus olla.

Jaak Muug, ASi Balbiino juhataja
Maksumäära tõstmine on möödapääsmatu. Ettevõtja jaoks on oluline, et seda maksuraha kasutataks mõistlikult ja seega on see seotud töötukassast välja makstavate hüvitiste suurusega.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:01
    Otsi:

    Ava täpsem otsing