Tallinn saab ka oma kirbuturu

30. märts 2009, 20:36

Tallinnas on tekkimas uus loomelinnak.
Telliskivi tänaval asuv endine Kalinini tehase piirkond ärkab uuele elule
esialgu regulaarse kirbuturu toimumispaigana.

Edaspidi tahetakse suurest tööstuskompleksist kujundada aga keskkonda, kus leiduks tegevust kogu perele, vahendasid "Kultuuriuudised".

Telliskivi linnakusse on omale pesa teinud mitu seltskonda: raudteeäärses hoones lustivad rulaklubi Haigla liikmed; bürooruumideks mõeldud majas asuvad loovagentuuri Plektrum kontor ja Pimedate Ööde filmifestivali ruumid.

Tallinnas on juba kaks endist tehasehoonet kultuuriga asustatud, milleks veel üht vaja, aga eelkõige võiks end Telliskivis hästi tunda Kalamaja ja Pelgulinna elanik, sest neil praegu oma olemise kohta polegi. Samas on oodatud muidugi kõik inimesed. Rajada tahetakse mahetoidu turg ja kvaliteetse kasutatud mööbli ja riiete pood, samuti ööklubi ning kohvikutest rääkimata.

Iseasi, millal Telliskivi kompleks nii kaugele jõuab, et seal tõepoolest mugavalt olla saab. Praegu otsitakse hoolega rentnikke ning vastavalt rentniku soovile kõpitsetakse ruume korda, eesmärgiga võimalikult palju olemasolevat alles hoida.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. March 2009, 10:13
Otsi:

Ava täpsem otsing