Kas endale remontijal ja ehitajal tasub minna ehitusmessile Eesti Ehitab 2009?

ÄP 31. märts 2009, 00:00

Eraehitajal tasub messile minna kindlasti. Parkimisolud on seal endised, kuid samas ehk on seal nüüd isegi lahedam.

Ehitusmess on ikka suunatud ju paljuski tarbijale. Ehkki iga-aastane mess ei suuda vähemalt materjalitootmise puhul alati uut tagada, peaks tavainimene saama siit päris palju uut. Praegu on ikka väga soodne aeg ehitamiseks. Usun, et nii head aega taas niipea ei tule.

Nüüd on ju eraehitajal käes parim ehitus- ja remondiaeg. Näen messis ka silmaringi arendajat. Siin saab endale ehitusest ka üldpildi. Seega peaks ehitusmess just eratarbijatel olema erilises huviorbiidis. Kui ehitusfirmadel on messile minek seotud paljuski kuludega, siis eraehitajale on see vaid külastus. Samas ehituse vastu huvi tundev eraklient on kindlasti üks võimalik ehitusturu elavdaja. Kui kasvab teenuse tarbimine, kasvab ka ehitus.

Usun, et ehitusmessile tasub alati minna. On ju see tegelikult ehitajate, materjalitootjate ja tarbijate üks olulisemaid kohtumispaiku. Kindlasti saab iga külastaja messilt omale uusi ideid. Samas eks see on paljuski individuaalne.

Pealegi on ju selle aasta mess keskendunud remondile ja renoveerimisele. Nii et küllap sealt midagi uut ja põnevat leiab. Messil saab mõne asja kohta otse küsida, sest messiesitleja on kahtlemata professionaalsem kui kaupluse müüja, kes on mitmete kaubaartiklite keskel.

Seega mess pakub külastajale palju vaatamist-kuulmist. Kõik see kulub kord marjaks ära. Pealegi on mess hariv ja vahest lihtsalt silmarõõmu pakkuv.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:55

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing