Arco Vara sai Merivälja2 ehitusloa

31. märts 2009, 09:10

Arco Vara sai ehitus- ja kaeveload
Merivälja2 viimase etapi elamukruntide teede, tehnovõrkude ning
kommunikatsioonide ehitamiseks. Ehitustöödega alustas Arco Ehitus eile ja need
kestavad käesoleva aasta septembri lõpuni, teatas ettevõte börsile.

Tööde käigus rajatakse piirkonda teed koos tänavavalgustusega, veetorustikud, kanalisatsioon, gaasitrass ja sideühendused. Ehitustööde planeeritav maksumus on 16,2 mln krooni, investeeringuid finantseerib Handelsbanken.

Arco Vara arendusdivisjoni juhi Veiko Taevere sõnul on Merivälja2 hinnatud, kõrghaljastusega ning mere läheduses paiknev elukeskkond, kuhu soovitakse eluase rajada aastakümneteks ja seetõttu on huvilisi ka praegusel ajal.

„Kliendid ootasid ehitustööde alustamist. Merivälja elukeskkonnast saab rajatavate teede ja uute elamukruntidega, lähedal paiknevate lasteaedade ning kooliga ainuke terviklik elukeskkond sealses piirkonnas,“ lisas ta. Kokku müüb Arco Investeeringute AS Merivälja2 viimases etapis 56 elamukrunti kogupindalaga
6,8 h, millest müüdud on 5 ja broneeritud 3. Elamukruntide keskmine suurus on 1200 m2.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. March 2009, 09:10
Otsi:

Ava täpsem otsing