Bank of America ja Wells Fargo tulemused võivad üllatada

31. märts 2009, 20:06

Bank of America ja Wells Fargo
tegevuskasumid võivad olla suuremad kui varem arvati, kirjutab uudisteagentuur
Bloomberg.

Kinnisvarainvesteeringute firma Friedman, Billings, Ramsey Group analüütik Paul Miller tõstis Bank of America tegevuskasumi 10 USA sendile varasemalt 50 sendi suuruselt kahjumilt aktsia kohta ning tõstis Wells Fargo tegevuskasumi prognoosi varasemalt viielt sendilt 25-le sendile aktsia kohta.

Pangad, mille tulemused sõltuvad rohkem kauplemis- ning kinnisvaralaenude tasudest, näitavad esimeses kvartalis paremaid tulemusi, kirjutas analüütik investoritele saadetud raportis. Aga majandustingimuste halvenemise tingimustes pole see jätkusuutlik, kinnitas ta.

„Meie pole veendunud, et pangad on langusest üle saanud,“ kirjutas Miller. „Meie arvates tuleb terad eraldada sõkaldest,“ lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. March 2009, 20:06
Otsi:

Ava täpsem otsing