Ovaalne betoonist merekarbimaja Jaapanis

Urmas Oja 01. aprill 2009, 00:00

Arhitekti põhjendas sellist vormimängu sooviga viia objekt kooskõlla ümbritsevas looduses valitsevate vormidega ning maja hooldamine võimalikult mugavaks. Ümaruse ja ovaalsuse mäng jätkub ka interjööris, kus väljendub veelgi hoone läbiprojekteerituse ja detailse ühtsuse elegants. Analoogse lähenemine on olemas ka Eestis Indrek Undi oranžika ümarnurkadega betooneramu näol Pääsküla mändide all, kus detailitervik veelgi rabavam. Nii et ei jää põnev arhitektuurimõte meist kuhugi kaugele, vaid levib ikka kõikjale.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:55
    Otsi:

    Ava täpsem otsing