Üks küsimus: Kust Te kärbiksid veel riigieelarvet?

ÄP 02. aprill 2009, 00:00

Toomas Teresk, Primus Saare OÜ juhataja
Karta on, et me maksude suurenemisest ei pääse. Arvan, et ettevõtjad on juba arvestanud, et mingid maksud suurenevad. Usun, et käibemaksu tõstmine on kõige tõenäolisem. Kunagi räägiti 21% käibemaksust, see võiks maanduda kusagile vahepeale - 19-20%. Lõpuni ei saa tööandjate kallale minna, kuskil on piir.

Marika Sandre, Reval Auto pearaamatupidaja
Kärpida võiks veel riigi valitsemise poole pealt palku ja muid tegevuskulusid. Nii nagu ettevõtetes vaadatakse üle kulutused, peaksid kõik riigiasutused oma tegevuskulud üle vaatama. Käibemaksu ei tasuks praegu kindlasti tõsta. Pigem vaadata üle mõned soodustused, mida tõsteti, ja pigem neid langetada. Mõnes riigis on juba käibemaksu langetatud.

Külli Meister, MAP Eesti juhatuse esimees
Riigiametnike ja ka meie riigikogu palkade juures on igasuguseid soodustusi ja lisatasusid, mida ilmselt annab veel kärpida. Kindlasti ei tohiks enam kärpida hariduselt, laste ning väetite ja viletsate arvel, kes mingitel põhjustel iseendaga hakkama ei saa.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:01
    Otsi:

    Ava täpsem otsing