Väätsa Agro makseraskustes

Anne Oja 03. aprill 2009, 00:00

Möödunud aasta lõpust ja sellest aastast on registrisse jõudnud üle 30 maksehäire, millest enamik kujutab endast tasumata liisingumakseid vahemikus 1000-50 000 krooni. Võlana on üleval ka kolm tasumata laenumakset, millest kaks ületab miljonit krooni. Maksuvõlga Väätsa Agrol pole.

Väätsa Agro juht Tiit Tuuleveski ütles Äripäevale, et ettevõtte makseraskused on tingitud piimaturu madalseisust ning piima hinna jätkuvast langusest.

"Et meie tulu sõltub olukorrast piimaturul, siis valdavalt ongi meie makseraskused tingitud piima hinna langusest. Mullu kahe esimese kuuga võrreldes saime tänavu üle 6 miljonit krooni vähem," ütles Tuuleveski.

3500pealise karjaga Väätsa Agro on ka tootmist ringi korraldanud.

Toodetud piima eest Laeva Piim TÜ Väätsa Agrole võlgu jäänud pole. "Nad on väga korrektselt maksnud," ütles Tuuleveski ja lisas, et nende tulevik sõltub piima hinnast. "Paljuski sõltume ka võlausaldajate kannatlikkusest," tõdes ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:01

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing