Eesti õpilastele Euroopa ärimängus 2. koht

03. aprill 2009, 16:04

Eesti õpilasvõistkond Kiki saavutas Euroopa
ärisimulatsiooni võistlusel Titan 2009 teise koha.

Eestis oli Narva Kreenholmi gümnaasiumi võistkond Kiki Titan 2009 mängus parim ja pääses sellega Euroopas 15 tublima sekka. Brüsselis 1. aprillil toimunud finaalis saavutas võistkond koosseisus Veera Mihhailova, Artjom Gorbov ning nende juhendaja Veera Kuzmina teise koha.

Junior Achievement – Young Enterprise'i võistlus Titan kujutab endast keskkoolinoortele suunatud online-simulatsioonimängu, mis aitab noortele õpetada ettevõtlus- ja äriteadmisi ning oskusi.

Ärisimulatsiooni võistlusel osalevad õpilased moodustavad võistkonnad ja käituvad nagu konkureerivad ettevõtted ühes kõrgtehnoloogia tööstusharus. Mitme perioodi vältel teevad nad otsuseid müügihinna, tootmismahu, turundus-, kapitali-, arendusinvesteeringute ja annetuste kohta. Tulenevalt mängus loodud majandustingimustest ja tehtud otsustest genereerib arvuti iga osaleva ettevõtte turuosa ja teenitud tulu ning annab võistlejatele teatud numbri edukuspunkte. Igal aastal osaleb selles mängus rohkem kui 3000 noort üle Euroopa.

JAA (Junior Achievementi Arengufond) korraldas tänavu esmakordselt ka Eesti Titan 2009 võistluse, mille võitjaks oli samuti võistkond Kiki Narva Kreenholmi gümnaasiumist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. April 2009, 16:04
Otsi:

Ava täpsem otsing