2/3 lugejatest tänavu erakondi ei sponsoreeri

06. aprill 2009, 20:01

Üle kahe kolmandiku küsimusele vastajatest
ei plaani tänavu erakondi rahaliselt toetada, näitavad tänase päevaküsimuse
tulemused.

81% lugejaküsimusele vastanuist arvas, et nad ei sponsoreeri tänavu erakondi. 6% vastanutest jagavad toetust IRLile ja teine 6% jagab seda Keskerakonnale. 5% vastanutest lubas toetust anda Reformierakonnale ja 2% SDEle.

1% vastanutest lubas toetada mõnda teist erakonda, mida antud nimekirjas ei olnud. Kokku vastas kuni kella 20ni küsitlusele 859 inimest. Mitmed kommentaatorid arvasid, et erakonnad peaksid ära elama liikmemaksudest.

aripaev.ee päevaküsimus kõlas järgmiselt: Kas sponsoreerite sel aastal mõnda erakonda?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. April 2009, 20:01
Otsi:

Ava täpsem otsing