Üritusi on ikka vaja

Toomas Villo 07. aprill 2009, 00:00

Raskemad ajad majanduses on paljusid ettevõtteid sundinud loobuma firma- ja kliendiüritustest. Kuidas aga leida säästlikumad lahendused, mis võimaldaksid neid otsuseid vältida?

Kuna firma- või kliendiürituse korraldamine eeldab ettevõttelt palju lisatööd või sisseostetavaid teenuseid, siis alternatiiv võiks olla koostöö juba toimuvate üritustega, tuleb leida vaid endale sobivaim väljund ja sihtrühm ning selgitada koostöövõimalused.

Juba korraldatava ürituse puhul on lahendatud mitmed olulised küsimused ning ettevõtjal jääb üle tegeleda vaid detailide sobitamisega enda vajadustele vastavalt.

Näitena võib tuua Tallinna lauluväljakul toimuva freestyle-motokrossi hüppeshow, mille raames on efektiivselt kasutatud võimalust korraldada ka mitmesuguseid kliendi- ja firmaüritusi, üritusi nii ettevõtte oma töötajatele kui ka klientidele.

Selgelt eristuv üritus ning atraktiivne programm tagab meeldejääva tulemuse igale külalisele. Lisaks on võimalik kasutada erinevaid reklaamlahendusi kogu ürituse meediaplaani ulatuses ning samuti ka kohapeal. Sõltuvalt üritustest on võimalusi palju ja nende kasutamine sõltub asjaosaliste nutikusest.

Suurimad eelised liituda juba korraldatava üritusega, peituvad aja ning raha kokkuhoius. Suur osa korraldustööst on juba tehtud ning kokkuhoid ainuüksi korraldustöö arvel on märkimisväärne.

Samuti pakutakse enamasti programmi, mida ettevõtja pelgalt oma ettevõtte tarbeks ei suudaks lubada. Sõltuvalt valitud üritusest, on võimalik jõuda atraktiivsete ja meeldejäävate lahendusteni, mis erinevad oluliselt seni nähtutest.

Möödunud aastate head ajad majanduses tähendasid suurt tõusu, kui ettevõtted ei pööranud edukuse tulemusena valitud tegevustele ning kulutustele eriti tähelepanu. Tegelikult on Eestis palju üritusi, mis omavad vägagi head ja tugevat reklaamiväärtust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:55

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing