BÖRS: USA börsid kardavad tulemusi

07. aprill 2009, 15:53

Wall Street avanes teist päeva järjest
allpool eelmist taset, millest võib lugeda investorite kerget pessimismi
tänasest voolama hakkavate ettevõtete tulemuste osas.

Pärast turu sulgemist teatab esimesena oma käesoleva aasta kolme kuu saavutustest alumiiniumigigant Alcoa, kellelt oodatakse 53 USA sendi suurust kahjumit aktsia kohta. Analüütikud ja investorid on kehvadeks tulemusteks valmis, kuid loodavad siiski, et need vähemalt vastavad niigi madalatele ootustele või isegi ületavad neid, kirjutas AP.

Natuke pärast turu avanemist kauples Dow Jones korralikud 2,1% madalamal tasemel kui eilne sulgemistase, laiapõhjaline Standard Poor´s 500 näitas aga 1,9%-list miinust, tehnoloogiaindeks Nasdaq oli selleks ajaks tagasi andnud 1,8%.

Eile lõpetasid USA börsid mäletatavasti päeva üle pika aja miinuses, kuna investorid tundsid muret pankade bilansside pärast, samuti lisas õli tulle pettumuse toonud teated IBM ja Suni läbirääkimiste kohta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. April 2009, 17:52
Otsi:

Ava täpsem otsing