Riho Illak saab Tartu Ülikoolist 800 000 kr koondamistasu

07. aprill 2009, 09:44

Tartu Ülikool koondas 15 aastat
haldusdirektorina töötanud Riho Illaku, makstes talle kompensatsiooniks 800 000
krooni.

Illaku ametikoht koondati seoses ettevõtja Andres Liinati asumisega ülikooli kantsleriks, lisaks kaotas ülikool oma juhtkonnast ka administratsiooni- ja finantsdirektori ametikohad, kirjutas Postimees.

Oma lahkumisele tõi Illak mitu põhjendust, nimetades nii mõningaid eriarvamusi Tartu Ülikooli rektori Alar Karisega, aga ka soovi mitte olla uuel kantsleril jalus. Rektor Karis oli arutanud Illakuga mitut uut ametikohta, ka kõrgeid, st ülikooli tippjuhtkonna lähedal, kuid üksi neist aruteludest ei vormunud töölepinguks.

Illak plaanib sügiseni puhata, tervist kosutada, koduseid arhiive korrastada ja pere ning lapselapsega rohkem aega veeta, tööpakkumisi on talle juba ka tehtud, ent esialgu on Illak need tagasi lükanud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. April 2009, 09:52
Otsi:

Ava täpsem otsing