Postimees tahab Äripäeva lugejaid

Annika Matson 08. aprill 2009, 11:29

Eilsest on kõigile avatud Postimehe
majandusuudiste veebikülg e24.ee, millega väljaande endi andmetel hakatakse
püüdma Äripäeva lugejaid.

Äriportaali e24.ee juhib endine Äripäeva töötaja Kaja Koovit. Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel soovis uue portaali käivitamise puhul edu nii Postimehele kui oma ekstöötajale Koovitile isiklikult, ent tuletas meelde, et erinevalt tema juhitavast väljaandest, mis on majandusele spetsialiseerunud, on majandus Postimehe kontsernile vaid üks paljudest rubriikidest, nagu sport või tarbijauudised.

"Sinna on lihtne mehaaniliselt üldsaidilt liiklust viia, kuid meie jaoks on ainus oluline küsimus, kui palju neist lugejatest on ettevõtlikud inimesed, otsustajad," märkis Mandel. "Meie jaoks pole oluline lugejate üldarv, vaid kaetavus sihtgrupis."

Mandel tõdes, et lõpuks paneb ikkagi sisu paika, mida ettevõtlik inimene loeb, olgu paberil või veebis. "Üldlehena on Postimehel rohkem lugejaid, kuid ettevõtlikke inimesi on Äripäeval enam," väitis ta. "Olen kindel, et see nii jääb, selle nimel teevad kõik meie kümned inimesed iga päev hasartselt tööd."

E24 tegutseb lisaks Eestile ka Norras, Rootsis, Prantsusmaal ja Hollandis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. April 2009, 11:49
Otsi:

Ava täpsem otsing