Wal-Marti märtsimüük valmistas pettumuse

09. aprill 2009, 21:44

Maailma suurima jaemüüja Wal-Marti
võrreldavate poodide märtsikuu käive kasvas vähem kui analüütikud ootasid,
lükates sellega ka aktsia hinna allapoole.

Vähemalt aasta aega avatud USA kaupluste müük kosus 3. aprillil lõppenud viie nädala jooksul 1,4%. Analüütikud ootasid aga 3,2%-list edasiminekut. Veebruaris suutis Wal-Mart võrreldavate poodide käivet kasvatada 5,1%.

"Nad jäid ootuste ületamisest kaugele," kommenteeris jaemüügile keskendunud konsulteerimisettevõtte Davidowitz Associates´i nõukogu esimees Howard Davidowitz. "Nad ei ole sellele tohutule majandussurutisele immuunsed," lisas ta.

Wal-Marti aktsia langes täna 2,7% ehk 51,2 dollarile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. April 2009, 21:51
Otsi:

Ava täpsem otsing