Majanduskriis ajab koolilapsed kurjaks

10. aprill 2009, 15:58

Lätis seletatakse koolilaste agressiivsuse
kasvu ja õpetajate ründamist majanduslike raskustega peredes, vahendas
novonews.lv raadiojaama Baltkom 93,9 FM.

Laste agressiivsuse kasvu on täheldanud nii õpetajad kui ka kohalik meedia, mis on kajastanud erinevaid kummalisi juhtumeid. Näiteks läks üks õpilane füüsikatunnis avalikult õpetaja kallale, sõimates teda ebatsensuursete sõnadega ja püüdes isegi lüüa. Ühe teise kooli õpilane peksis õpetajat ja tema poega, sest sai koolist laitva iseloomustuse.

Arvatakse, et töö kaotanud või elukohast ilmajäämise ohus vanemad elavad end sageli välja laste peal, kes ei saa aga aru, milles tegelikult probleem peitub. Lapsed maandavad end omakorda klassikaaslaste ja õpetajate peal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. April 2009, 15:58
Otsi:

Ava täpsem otsing