Väike-Munamäe arendaja: rahvas on talvest väsinud

12. aprill 2009, 10:45

Otepääl snowtubingu raja ja talvepealinna
lähedase Väike-Munamäe suusanõlvade omaniku OÜ Sport 200 International tegevjuhi
Ülle Mündi kinnitusel ei lõpeta nad talvehooaega mitte lumenappuse vaid
klientide nappuse tõttu.

„Meie snowtubingu rada on tegelikult täiesti sõidetav, kuid kuna sõitjaid pole, lõpetasime selle atraktsiooni eelmisel pühapäeval,“ rääkis Mündi. „Samuti on meie mäesõidumägi täiesti heas korras, ent kuna kliente on vähe, lõpetame selle nädala pühapäeva õhtul talvehooaja. Rahvas on talvest väsinud, kõigil on juba kevad hinges.“

Mündi kinnitusel oli tänavune hooaeg võrreldes viimaste hooaegadega väga hea. „Hetkel ei oska külastajate täpset arvu öelda, sest meie suusamägi oli tänavu esimest korda hooaja algusest peale kuni märtsini välja renditud,“ lausus Mündi. Tegelikult kuulub Väike-Munamäe suusakeskus endisele sööstlaskurile Aare Tammele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. April 2009, 11:11
Otsi:

Ava täpsem otsing