Puusepp: laienemine kasvatas müüki

13. aprill 2009, 18:03

Meie esimese kvartali müügikäive kasvas
paljuski tänu sellele, et me eelmisel aastal võimsalt müügipinda laiendasime,
ütles ASi Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees Raul Puusepp.

„Müük tuli suuresti läbi mulluse laienemise,“ lausus Puusepp ja lisas, et ka sellel aastal on nad avanud kaks Selverit Eestis ja ühe Lätis.

Puusepa kinnitusel pole esimese kvartali müügitulemused sugugi halvad. „Nendes oludes, mis praegu on, oleme tulemustega rahul,“ lausus Puusepp. „Loomulikult oleksime veel õnnelikumad, kui müügikäive oleks suurenenud ka olemasolevatel pindadel. Paraku on seda aga täna naiivne loota. Kogu majandus, sealhulgas ka kaupmehed ja üldse kõik inimesed on saanud tagasilöögi osaliseks.“

Puusepa sõnul on praegu selline aeg, kus kaupmeestel tuleb vastu pidada ja tulevikuks vundamenti laduda. „Üheks vundamendi ladumise viisiks on arenemine ja laienemine,“ ütles Puusepp. „Samuti kulude üle vaatamine ja efektiivsuse tõstmine.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. April 2009, 18:37
Otsi:

Ava täpsem otsing