Üks küsimus: Miks Teie ei kandideerinud?

ÄP 14. aprill 2009, 00:00

Cardo Remmel, Saku Õlletehase endine juht
See töö on nii mahukas, et mul poleks aega sellega tegeleda. Praegu ei näe, et võiksin järgmisel korral kandideerida. Toomas Luman on oma kogemustepagasi poolest kindlasti kõige õigem mees koda juhtima.

Jaan Toots, Rotermann Grupi juhatuse esimees
Olen esitatud juhatuse liikmeks. Miks ma peaksin kandideerima juhatuse esimeheks? See on suur töö ja vastutus, väga tubli, kes seda viitsib ja jõuab teha. See pole niisama aunimetus, seal on tööd ikka palju-palju teha. Mul on neid tegemisi endal küll ja küll.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:02
    Otsi:

    Ava täpsem otsing