Andrus Ansip: tegija on see, kelle naisel on silikoonrinnad?

14. aprill 2009, 15:48

Peaminister Andrus Ansipi väitel ei tea
Eesti üldsus seda, kes on majandusmaastikul tõelised tegijad. Arvatakse, et
tegija on see, kelle naisel on kunstrinnad või see, kes end üle nädala Kroonika
veergudel eksponeerib, rääkis ta.

Peaminister Andrus Ansip võttis tegijate teemal täna sõna, kui käis Krimelte tehast uudistamas ning ennast Eesti juhtiva eksportija tegemistega kurssi viimas. "Krimelte on tõsine tegija! Käisin ka eelmise aasta lõpus ABBd külastamas. Kui inimesed loevad vaid Kroonikat või vaatavad mingisuguseid telekanaleid, siis kes nende arvates Eestis tegijad on? Nende arvates on tegija Sõõrumaa, Kruuda, kes annab Pingile Porche ja Kilk. Üldiselt on tegija see vend, kelle abikaasal on silikoonrinnad ja kes end üle nädala Kroonika veergudel eksponeerib," ütles Ansip.

"Kuid ABB toodab aastas kahe miljardi eest ekspordiks, kes sellest kirjutab? Krimelte toodab aastas miljardi eest ekspordiks! No justkui nagu polegi tegija!? No ma tean, et Äripäev on neist kirjutanud, kuid lai avalikkus Eestis ei tea tõeliste töösturite nimesid ja neil pole ettekujutustki, et see juhtub kõik siin Eestis. Ja Krimelte, suuruselt neljas viies vuugihermeetika tootja Euroopas! Kelle õlgadel see Eesti majandus siis ikkagi seisab? On siis need Kilgid ja teised või on need Krimelte ja ABB," lausus peaminister peale ringkäiku tehases.

"Kilk on ka kahtlemata tubli inimene," pistis Krimelte juht Jaan Puusaag vahele.

"Ma arvan, et tema sõnavõttude rohkus pole korrelatsioonis tema äride panusega," märkis seepeale Ansip.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. April 2009, 07:33
Otsi:

Ava täpsem otsing