Prisma investeerib kolmandasse Leedu hüpermarketisse 62 mln

14. aprill 2009, 09:57

Leedu kolmas Prisma avatakse Kaunases 2010.
aastal ning investeeringute suurusjärguks on 4 miljonit eurot (62,4 mln
krooni).

Esimene Prisma kauplus avab uksed Leedus sel sügisel, eestlasest Margus Musthalliku juhtimisel, teatas ettevõte.

Kaunase Prisma üldpindala on 11 000 ruutmeetrit ning kaupluses saab tööd umbes 130 inimest. Oma suuruselt ja ülesehitusel on Kaunase Prisma sarnane Tallinnas asuva Rocca al Mare Prismaga. Keskuse arendaja on Zabolis Partners.

“Kaunase Prisma asub suurte elamurajoonide vahetus läheduses. Ainuüksi kahe kilomeetri raadiuses elab 105 000 inimest,” tõi Leetu plaanitav Prisma asukoha eeliseid välja UAB Prisma LT tegevdirektor Anu Huuska.

Huuska sõnul on Prisma jaekaeti eesmärk on saavutada tugev positsioon Leedu jaekaubandusturul ning avad lähiajal 6 kuni 7 kauplust Leedus, neid 4 kuni 5 Vilniuses.

Prisma konkurentsieelisteks Leedu jaeturul on püsivalt soodne hinnatase, lai toodete valik ja ostmise lihtsus. Esimene Prisma avatakse Leedus käesoleva aasta sügisel Ozas kaubanduskeskuses. Esimese Prisma juhataja on eestlane Margus Musthallik, kes töötanud varem 8 aastat Prisma Peremarketis. Ozas Prisma üldpind on 10 000 ruutmeetrit. Teine Prisma avatakse Olinda kaubanduskeskuses ning hüpermarketi suurus on 11 000 ruutmeetrit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. April 2009, 10:28
Otsi:

Ava täpsem otsing