Tridens lõpetas juhatuse liikmete teenistuslepingud

14. aprill 2009, 10:51

Ettevõtte efektiivistamise käigus oleme
töötajaid koondanud ning lõpetasime teenistuslepingud endise kolmeliikmelise
juhatuse liikmetega, märkis hulgikaubandusettevõtte Tridens nõukogu esimees
Juho Ojasoo.

Ojasoo sõnas, et see vastab tõele, et ettevõte tõmbab juhtimiskulusid kokku ning lõpetas 6. märtsil kõigi kolme juhatuse liikmega teenistuslepingud. Tridensi endine juhatuse esimees oli Jaan Saar ning juhatuse liikmed Indrek Habak ja Monika Tamm.

"Tridens on juba rohkem kui aasta vältel analüüsinud oma tegemisi nii kaubagruppide kui ka tegevusvaldkondade lõikes. Selle aja jooksul oleme loobunud kahjumlikest, väiksema marginaaliga tegevustest ja kaubagruppidest," selgitas ta.

Ojasoo lisas, et esimene koondamine toimus aprillis 2008. "Samuti oleme kärpinud tippjuhtkonna teenustasusid. Eesmärk on muuta ettevõte efektiivsemaks nagu praegune raske aeg eeldab."

"Sama eesmärki silmas pidades lõpetas Tridens teenistuslepingud endise kolmeliikmelise juhatuse liikmetega. Juhatus on hetkel üheliikmeline, kuhu kuulub Herlend Lukksepp ja töö jätkub tavapäraselt. Koormus on muidugi suurem ja otsustusõigust ja vastutust on lisandunud ka keskastmejuhtidele," rääkis ta.

"Esimese kvartali lõplikke tulemusi veel ei ole, aga esimestel kuudel oleme tegutsenud vastavalt eelarvele," sõnas Ojasoo.

ASi Tridens konsolideeritud 2007. aasta realiseerimise netokäive ulatus 720,1 miljoni kroonini ning kasum majandustegevusest oli 3,1 miljonit krooni. Ettevõtte investeeringute summa möödunud aastal oli 38,5 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. April 2009, 09:13
Otsi:

Ava täpsem otsing