Charles Schwab näitas oodatust paremat kasumit

15. aprill 2009, 17:10

USA maaklerfirma Charles Schwab kaotas
mullusega võrreldes esimese kvartali kasumis küll 29%, kui suutis sellega
analüütikute ootustest siiski veidi üle olla.

Väiksema teenistuse pidi Charles Schwab vastu võtma koondamiskulude ja käibe languse tõttu. Maaklerfirma puhaskasum langes 218 miljoni dollarini ehk 19 sendini aktsia kohta, analüütikud ootasid kasumiks aga 16 senti aktsia kohta. Ettevõtte käive langes 18% ehk 502 miljonile dollarile.

"Kuigi Schwabi kasumiteenimise võime on nõrgenenud, jätkavad kliendid ettevõttesse uute varade toomist, mistõttu ka kauplemisaktiivsus on olnud parem kui oodatud," kirjutas kuuendal aprillil oma kommentaaris BMO Capital Marketsi analüütik Michael Vinciquerra.

Schwabi aktsia reageeris tulemustele turu avanedes ligi kümnendikulise tõusuga 17,86 dollarile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. April 2009, 17:10
Otsi:

Ava täpsem otsing