Juhan Kolk: mul sama mure – pole investeerimisprojekte

15. aprill 2009, 19:20

Mul sama mure, et võiks investeerida, aga
pole leidnud projekte, mida ma pean piisavalt heaks, ütles ASi Alexela Terminal
nõukogu esimees Juhan Kolk.

„Tõsi, paar tükki on õnnestunud leida, aga kui uusi ideid on, siis hea meelega vaataks neile otsa,“ rääkis Kolk ja lisas, et paar õnnestunud asja on ta Eestist leidnud. „Näiteks omandasime Yoga nimelise ettevõtte, mis toodab intelligentsele majale erinevaid süsteeme.“

Äripäeva päevaküsimusele, kas tal on ideid, mida Skype´i poiste investeerimisfirmale maha müüa, vastas Kolk, et ega Skype´ poistel ei tohiks ju raha kulutamisega probleeme olla. „Minu teada plaanitakse Skype´ eraldada eBayst lahti ja viia firma siis eraldiseisvana börsile,“ lausus Kolk. „Seal saavad Skype´i poisid kogu oma raha ära kulutada, näiteks ostes Skypei´ aktsiad kokku.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. April 2009, 19:20
Otsi:

Ava täpsem otsing