Minister Palo ostis sõbrannalt meediakoolituse

15. aprill 2009, 11:11

Rahvastikuminister Urve Palo büroo läheb
avaliku esinemise koolitusele, mida korraldab ministri sõbranna, endine Kroonika
peatoimetaja Ingrid Tähismaa.

24.-25 aprillil toimuva kahepäevase koolituspaketi pani kokku meediakoolitustega tegelev OÜ Meediakool, mis kuulub Ingrid Tähismaale. Koolituse toimumiskoht pole veel teada. Koolitusel osaleb 12 inimest ning maksumus on 2300 krooni osaleja kohta, teatas rahvastikuministri pressinõunik Olga Šlõk Delfile.

Meediakooli kodulehel on kirjas, et meediaga suhtlus on oluline, sest meedia on tänapäeval kõikvõimas. "Sa võid 10 aastat enda ja ettevõtte mainet üles ehitada ning vaid loetud minutite jooksul meedias esinedes selle kaotada. Sinasõprus avalikkusega aitab tagada ettevõttele edu: aitab luua uusi väärtuslikke kontakte, avardada klientide ringi, luua head mainet, mis paneb uhkust tundma nii oma töötajad kui ka kliendid ning teeb ärevaks konkurendid," reklaamib Tähismaa oma koolitust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. April 2009, 12:22
Otsi:

Ava täpsem otsing