Teet Jagomägi: idee iseenesest on väärtusetu

15. aprill 2009, 18:24

Idee iseenesest on väärtusetu, ainus mis
väärtust omab, on idee koos ärategemise võimega, ütles ASi Regio juhataja Teet
Jagomägi.

„Mul võib ju ideid olla, aga kuna mul ei ole rohkemate asjade ärategemise võimekust, kui ma juba teen, siis järelikult ei ole mul neile mitte midagi müüa,“ vastas Jagomägi päevaküsimusele, kas sul on ideid, mida Skype´i poiste investeerimisfirmale maha müüa. „Seega kõik minu ideed, mis mul üle jäävad, on väärtusetud. Ja kuidas ma neile neid väärtusetuid ideid müüa saaksin.“

Jagomäe sõnul leidub neid inimesi, kellel on meeletult palju ideid, aga ärategemise võimekust taha ei tule. „Ega Skype´ poisid ka taha tegemist teha sellistega, kes pakuvad välja vaid idee, et keegi võiks midagi kuskil teha,“ lausus Jagomägi. „Skype´poisid saavad ainult siis appi minna ja raha anda nendele, kellel on idee ja ka ärategemise võimekus.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. April 2009, 19:20
Otsi:

Ava täpsem otsing