Kellakontsert aitab kuulmispuudega last

Greta Roosaar 17. aprill 2009, 00:00

Mõttele toetada mõnd kurti last tulid ansambli liikmed ise.Olles teel järjekordsele kontserdile, tekkis Arsise noorteansambli liikmete vahel arutlus, kui oluline on muusika ansambli iga liikme jaoks ja kuidas nad ei kujutaks elu selleta ettegi. Jutu käigus jõuti kurtide inimesteni ning sealt edasi tekkis heategevuskontserdi idee.

Kuulmispuudega lapsi aitava organisatsiooni Audierega seotud inimeste kaudu leidis ansambel kontakti Rolandi perekonnaga. Selleks, et väike Roland saaks kuuljaks ning võimaluse rääkima õppida, on vaja väga kulukat operatsiooni, mille nimel "Muusikaga kuuljaks" korraldataksegi.

Noorte kellade ansambel on koos musitseerinud kuus aastat. Heategevuskontserdil teeb kaasa Katrin Mandel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:01
    Otsi:

    Ava täpsem otsing