Liiga palju valikuid

Mari Hiiemäe 17. aprill 2009, 00:00

Aprilli viimane nädal on Tallinnas toimuvate kultuuriürituste sageduse poolest õige tihe aeg. Ausalt öeldes on see aeg erinevatest muusika- ja muidusündmustest lausa üle koormatud. Valikuid on nii palju, et ei jõua kõigega järgegi pidada.

Homme alustab Jazzkaar oma juubelifestivali, mille käigus üheksa päeva jooksul toimub pea viiskümmend head džässkontserti. Ligi kahtkümmend üritust pakkuvad Eesti muusika päevad juba kestavad.

Järgmisele nädalale jääb ka on autoridokumentaalfilmide nädal ja PÖFFi filmiööd Sõpruse kinos. Ja tagatipuks on samal ajal ka tudengite kevadpäead Tallinnas, mis pealinna tänavad tavapärasest elavamalt sumisema panevad.

Oleks kena, kui kõikidele neile üritustele ka publikut jätkuks. On nad ju kõik toredad ettevõtmised ning mina isiklikult soovin südamest, et ükski neist vähese publikuhuvi tõttu välja ei peaks surema. Ja et järgmise aasta kevadel sama palju väärt üritusi toimuks.

Ma ise küll kahjuks puhtfüüsiliselt igale poole ei jõua - hästi keeruline on üritada samal ajal filmi vaadata ja kahel erineval kontserdil olla - aga loodetavasti toob kevadine kultuurisündmuste tippaeg siiski piisavalt palju publikut kodudest välja. Vähemasti niipalju, et korraldajatel jätkuks indu kõiki neid valikuid ka järgmisel aastal pakkuda.

Ja hästi kena oleks, kui järgmise aasta kevadfestivalide tippesinejatele sellised graafikud sobiksid, et neid üritusi täpselt samal ajal korraldada ei tuleks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:01
    Otsi:

    Ava täpsem otsing