Virtualissimo

Lennart Beat 17. aprill 2009, 00:00

K viimasel kolmapäeval jõuab Tallinnasse taas sinjoor Iglesias, kelle tutvustus on muidugi ülearune.

Enrique`t uuel singlil toetav Ciara ei tule, kuid karjääri alustav Esm?e Denters soojendusesinejana on sündmus omaette. Mõlemal neiul on kuumad, värsked singlid Justin Timberlake'iga ja ED on JT plaadifirma Tennman Records esimene lepinguline artist.

Neiu leiti YouTube'i ülesvõtete kaudu. Kel lisaks Facebook'ile ka Twitter'i konto, võib neiu tegemistega lausa reaalajal kursis olla. Ja seal on isegi suuremaid staare, kes fännidega suhtlevad. Näiteks Jason Statham ISIKLIKULT reklaamib filmi Crank 2 Twitter'is päris uuel levelil.

Staarid pole rahvale kunagi nii lähedal olnud kui täna ja surutis on kreatiivsusele hästi mõjunud.Head ajad (Laulu müüvad esialgu vaid amazon.com ning iTunes).

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:01
    Otsi:

    Ava täpsem otsing