Saagimi mõis Saaremaal müügis

17. aprill 2009, 08:34

Saaremaal isiklikult või oma firmade kaudu
kümneid kinnisvaraobjekte omav seltskonnadaam Anu Saagim pani müüki Laimjala
vallas asuva Saareküla mõisakompleksi.

Anu Nataly Saagim-Ratia ostis kunagi Saareküla lastekodu majutanud Saare mõisakompleksi 2000. aasta kevadel Laimjala vallalt 450 000 krooni eest, kirjutas Oma Saar.

Kuigi Saagim rääkis toona, et kavatseb koos tippdisainerist abikaasa Ristomatti Ratiaga ehitada sinna kunstnikele stuudiod ja hotelliruumid, on Saagim hiljem seoses mõisaga sattunud ajakirjandusse vaid sel põhjusel, et on jätnud ajaloolise mõisahoone korrastamata ja seetõttu muinsuskaitsjatelt korduvalt peapesu pälvinud.

Ehkki Saagim on ka varem väitnud, et müüs hoone maha või valmistub selleks, kuulub see kinnistusraamatu andmeil siiski siiani temale. Kaks nädalat tagasi pandi mõisakompleks 3,5 miljoni krooni eest müüki kinnisvarafirma 1Partner kaudu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. April 2009, 10:09
Otsi:

Ava täpsem otsing