Parem, kui majandusanalüütikud kartulit maha paneksid

18. aprill 2009, 12:41

Peaaegu mitte ükski mõjukas
majandusanalüütik ei suutnud finantskriisi prognoosida ja nüüdki lähevad nende
arvamused kriisi kestuse kohta lahku. Parem, kui nad oma igapäevase leiva muu
tööga välja teeniksid ja kasvõi näiteks kartulit maha paneksid, vahendas
dpmoney.ru.

Kuna üski ekspert ei märganud õigel ajal kinnisvara- ja laenumulli, küsivad inimesed praegu, miks neil selliseid eksperte üldse vaja on. Ameerika ühe populaarse kinnisvaralehekülje kommentaator ütles, et tema isa nägi kinnisvaraturu käitumist paremini ette kui Nobeli preemia laureaadid.

"Kui peate end majanduses asjatundjaks, kuid ei näe seejuures ette hiigelsuurt kukkumist, oleks ilmselt parem, kui tegeleksid ühiskonnale kasulikuma asjaga. Näiteks kasvataksid köögivilja," lisas kommentaator patrick.neti veebilehel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. April 2009, 14:05
Otsi:

Ava täpsem otsing