Ärimees: aitab abiraha maksmisest logarditele!

19. aprill 2009, 09:41

Läti ärimees Roberts Dlohi sõnul aitab
töötu abiraha maksmisest logarditele. Abiraha tuleb välja teenida ühiskondlikult
kasuliku tööga, vahendas rus.db.lv Dienas biznessis avaldatud kommentaari.

SIA Zinašanu parnese un marketings juhatuse liige Roberts Dlohi märkis, et see osa ühiskonnast, kes töötab, ei peaks pidevalt maksma neile, kes midagi ei tee. "Arvan, et see oleks väga normaalne samm," kommenteeris ta võimalust, kuidas valitsus saaks ühe liigutusega ligikaudu miljard latti kokku hoida.

"Abiraha on mõtet maksta vaid neile, kes on kaasatud kas riiklikule või kohalikule ühiskondlikule tööle. Töötu abiraha pole õige maksta mitte millegi eest. Kui jätkame sellist poliitikat, võime jõuda situatsiooni, kus tööd tegevad ja raha teenivad inimesed ei taha enam makse maksta. Täpsemalt öeldes, neid on ära tüüdanud, et nende raha raisatakse ebaproduktiivsele, finantseerides inimesi, kes ei tööta üheski ühiskonna valdkonnas."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. April 2009, 09:41
Otsi:

Ava täpsem otsing