Üks küsimus: Mille tarbimist olete valmis suurendama?

ÄP 20. aprill 2009, 00:00

Elmut Paavel, lihatööstur
Ma ei ole hakanud midagi tunduvalt rohkem ostma. Sööd ju ikka ühtemoodi - kahjuks või õnneks pole mulle teist magu antud. Olen ikka söönud kodumaist toodangut - kui ainult, siis ostnud imporditud hallitusjuustu ja õunu, sest kodumaiseid meil saada pole. Kanad, munad ja piim on meil ikka kodumaine. Kui midagi muud müügis on, siis väga vähe.

Igor Gräzin, riigikogu liige
Praegu mitte midagi. Eestimaist olen aga ostnud isegi siis, kui see on välismaisest natuke kehvem ja kallim. Remontida pole ma plaaninud, sest alles vahetasin korterit ja seal on sees kõik Eesti värk.

Raivo Paavo, riikliku lepitaja nõunik
Me teeme oma perega kodus remonti, remondime korterit, mida remonditi 25 aastat tagasi. Ostame kõike, alates värvidest ja lõpetades tehnikaga. Soetasime uue vannitoatehnika ja uue köögitehnika, uuendame kõik panipaigad.

Kui palju raha meil kulub, ei taha ma öelda, kuid see läheb maksma ikka väga palju.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:03
    Otsi:

    Ava täpsem otsing