Fortum Tartu juht: töötute üleval pidamine nii riigi kui maksumaksja mure

20. aprill 2009, 20:38

Töötuskindlustus ja töötute üleval pidamine
on nii riigi kui iga maksumaksja asi, ütles Äripäevale Fortum Tartu AS juhatuse
liige Mati Meos.

„Maksma ei pea selle järgi, kas mulle meeldib või ei vaid selle järgi kuidas vaja on,“ vastas Meos küsimusele, kas töötuskindlustusmakse määr peaks olema kolm protsenti nagu töötukassa nõukogu täna otsustas.

Meos ütles, et on aegu, kus ta peab olema kõrgem ja siis võib ta jälle alla tuua ning lisas, et Eestis unustati määra tõstmine väga viimase hetke peale. "Ega riigil ei ole rahamasinat,“ nentis Meos ning jätkas: „Me ei ole nagu Ameerika, kes võib dollareid tagatiseta trükkida. Eesti riigil ei ole kuskilt mujalt seda raha võtta kui meiem maksumaksja käest.“

„Teisalt Tartu tingimustes olen ma kõrgepalgaline ja mina ei tunneta seda protsendi tõstmist nii tugevalt,“ leidis ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. April 2009, 20:38
Otsi:

Ava täpsem otsing