Konkurentsiamet: Pärnu Vesi kuritarvitas oma seisundit

20. aprill 2009, 11:09

Konkurentsiamet tegi ASile Pärnu Vesi
ettekirjutuse turgu valitseva seisundi kuritarvitamise lõpetamiseks.

AS Pärnu Vesi pakkus ASile ISS Eesti 5%-list tulemustasu veeteenuse müügilt, millega rakendas ebavõrdseid äritingimusi, kuna teistele valitsejana tegutsevatele varahaldusfirmadele ega korteriühistutele ei ole AS Pärnu Vesi taolist tulemustasu pakkunud.

Konkurentsiamet ei nõustu AS Pärnu Vesi selgitusega, et tulemustasu lepinguga andis AS ISS Eesti ASile Pärnu Vesi finantsgarantii klientide kohustuste täitmiseks. Amet leiab, et tegemist on diskrimineeriva hinnakujundusega. Ettekirjutuse kohaselt peab AS Pärnu Vesi ebavõrdsed äritingimused kõrvaldama 1. juuniks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. April 2009, 11:09
Otsi:

Ava täpsem otsing