Tallinnas on kasvanud töövaidluste arv

20. aprill 2009, 10:22

Töövaidluste arvu kasvu tõttu loodi alates
tänasest Tallinna neljas töövaidluskomisjon.

Sotsiaalminister Hanno Pevkur allkirjastas märtsi lõpus määruse, millega loodi Tallinna täiendav töövaidluskomisjon, teatas tööinspektsioon.

Hanno Pevkuri sõnul on tööturul toimuv suurendanud ka töövaidluste arvu ja seda eriti Tallinnas. „Neljanda komisjoni lisandumine muudab töösuhte osapoolte õiguste kaitse kiiremini kättesaadavaks neile, kes seda vajavad,” lisas Pevkur.

Uus töövaidluskomisjon asub koos teiste Tallinna töövaidluskomisjonidega aadressil Kuhlbarsi 1. Avalduste vastuvõtt ja dokumentide esitamine toimub esmaspäevast neljapäevani kell 9.00-16.30 ja reedel kell 9.00-15.30.

Eestis tegutseb täna 11 töövaidluskomisjoni, neli neist Tallinnas.

Töövaidluskomisjonis lahendatakse tööandja ja töötaja vahel töösuhteid reguleeriva õigusakti, haldusakti või tööandja kehtestatud eeskirja kohaldamisel tekkinud lahkarvamusi. Töövaidluskomisjon on reeglina kolmeliikmeline.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. April 2009, 10:22
Otsi:

Ava täpsem otsing