ÄP 5 aastat tagasi: Suurettevõte toidab tegevjuhi puukfirmat

ÄP 21. aprill 2009, 00:00

Mõned ettevõtted ei pea muretsema tellijate leidmise, turuosa ega kasumimarginaali pärast. Need on suurfirmade juhtidele kuuluvad puukfirmad. Tellimusi saavad need puukidega sarnaselt tegutsevad ettevõtted oma omanike juhitavatelt suurettevõtetelt. Äripäeva TOP 100st leiab näiteid, kus välisomanike enamusomandusse kuuluv firma ostab teenuseid oma tegevjuhiga seotud ettevõtetelt. Ostetakse kõike: seadmete hooldamist, autorendi- ja kontorihoone haldamisteenust jne. "Puugid" olid kallal Kalevil, Falck Balticul, Schenkeril, Kommest Autol jt.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing