Haapsalu pansionaati laastas punane kukk

21. aprill 2009, 13:34

Eile öösel hävis suur osa Haapsalus asuva
Tokoi pansionaadi sisemusest, omaniku sõnul oli hoone kindlustatud 4 miljoni
krooni peale.

Põlengu ajal hoones inimesi polnud ja keegi vigastada ei saanud, kirjutas Lääne Elu.

Tokoi pansionaadi omanik Andres Ruuge oli eile Põhja–Rootsis. „Ei tea, millest tuli alguse sai. Pärnust tulevad eksperdid ja selgitavad,” ütles ta. Ruuge ei usu, et tuli sai alguse katlamajast, nagu arvas päästeteenistuse töötaja. „Selline tunne on, et on süütamine,” ütles Ruuge.

Oma esindajalt kuuldud kirjelduste põhjal teadis Ruuge, et maja seisukord on trööstitu. „Allkorrusel tehti just remonti, kevadel lõpetati. Üleval tehti duširuumid korda, trepikojas olid uued vaipkatted, kus polnud peale oma inimeste veel keegi peal käinud,” jutustas mees.

Ruuge sõnul on maja kindlustatud nelja miljoni krooni peale. Ehitusinseneri haridusega mees lootis, et hoone seisukord nii hull pole, et peaks maha lammutama.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. April 2009, 14:01
Otsi:

Ava täpsem otsing