Selge mandaat: kaks kolmandikku rahvast

ÄP 22. aprill 2009, 00:00

70 protsenti Eesti elanikkonnast on euro poolt, teatab uuringufirma Klaster. Sellega on rahvas andnud selge mandaadi valitsuse praegusele poliitikale, mis püüab kiiresti euroga liituda. Hind, kusjuures, pole ju väike: et eelarvepuudujääk lubatu piiresse jätta, kavandab valitsus pärast 8miljardilist eelarvekärbet veebruaris juba teist negatiivset lisaeelarvet. Postimees kirjutas eilses juhtkirjas, et riik võib lõpuks "leida end olukorrast, kus euro küll on, aga kodanike usaldus on sulanud". Euro pooldajate suur arv näitab, et see hirm on loodetavasti liialdus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:03
    Otsi:

    Ava täpsem otsing