JPMorgan: börsil tuleks asuda kaitsesse

22. aprill 2009, 12:12

JPMorgan Asset Managementi
investeerimisteenuste juht Geoff Lewis soovitab investoritel turule sisenemisega
olla ettevaatlik.

"Me arvame, et enne järgmisi halbu uudiseid on aeg rohkem varjendites olla. Me näeme veelgi tulemustest põhjustatud pettumusi kogu selle aasta jooksul. See on midagi, mis välistab tugeva, jätkusuutliku tururalli," rääkis Lewis Hongkongis reporteritele.

Lewise sõnul ei viita hiljutine börsikihutus, et tulemused ei lähe halvemaks, vaid, et tulemused lähevad halvemaks aeglasemalt.

"Ei saa juhtuda, et võlakirjad pakuvad ka järgmise 15-20 aasta jooksul paremat tootlust kui aktsiad. See lihtsalt ei tasu muidu riski. Me arvame endiselt, et pikaajalise investorina tuleks jääda aktsiate juurde," nägi JPMorgani investeerimisspetsialist Lewis siiski lootuskiirt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. April 2009, 12:23
Otsi:

Ava täpsem otsing