Kruudale kuulunud korvpalliajakiri hakkab taas ilmuma

22. aprill 2009, 10:49

Sel neljapäeval ilmub korvpalliajakirja
Basketball esmanumber. Ajakirja annab välja OÜ Startrend, mille omanikuks ja
ühtlasi värske ajakirja peatoimetajaks on Kristo Raudam.

Sama mees toimetas ka Kalev Meediale kuulunud üllitist Basket, mis rahapuudusel lõpetas tegevuse aasta alguses.

„Korvpallirahvas luges erialaajakirja suure huviga ning kahju oli südamelähedast asja lihtsalt pooleli jätta,” selgitas Raudam oma riskantset otsust hakata praegusel reklaamivaesel ajal ajakirjaomanikuks. „Vaatamata segasele lõpule Kalev Meedias armastavad kõik ajakirja kaasautorid korvpalli ning on nõus jätkama. Nimekaimad neist on Tarmo Tiisler, Janar Filippov, Raul Ranne, Sten Teppan, Tarmo Paju, Ville Arike, Aldo Maksimov, Aap Tänav jpt. Usume, et taastame kvaliteetse sisuga ka korvpallisõprade usalduse ning lugejate-tellijate arv ei ole väiksem eelkäija omast.”

Basketballis saavad järje kõik Basketist tuntud rubriigid: persoonilood, arvamuslood, kodune liiga, Balti liiga, euroliiga, NBA, ajalugu, riik, mälumäng, intervjuud, naiste- ja noortekorvpall ning külalised. Lisaks hakkab noortele korvpalluritele oma nippe ja kogemusi jagama suurmeister Gert Kullamäe; Atso Matsalu ning Aare Halliko selgitavad kohtunikutöö tagamaid ja keerdkohti reeglistikes; Rauno Pehka jätkab treeneritele suunatud rubriigiga ning mängu astuvad ka teised oma valdkonna parimad, et jagada asjakohaseid nõuandeid ja kogemusi omas valdkonnas.

Ajakirja Basketball avanumber peaks müügikohtadesse üle Eesti jõudma vahetult Tartus peetava SEB BBL finaaltuuri eelsel päeval. Kaanehind on 35 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. April 2009, 11:53
Otsi:

Ava täpsem otsing