BÖRS: Apple olulisem kui eluasemete müük ja tööpuudus

23. aprill 2009, 16:07

USA aktsiaturud alustavad tänast
kauplemispäeva ilmselt tõusuga, sest mitu ettevõtet eesotsas Apple’iga avaldas
oodatust paremad tulemused.

Apple'i oodatust paremad tulemused kergitasid aktsia hinda eelkauplemisel 3,3 protsenti, Euroopas oli aktsia hinnatõus umbes 2,5 protsenti. Teise tehnoloogiasektori olulise tegija eBay aktsia hind kerkis eelkauplemisel koguni 6,4 protsenti, 15,75 dollarini, tänu oodatust parematele tulemustele.

Mõlemad tehnoloogiagigandid avaldasid eelmise kvartali tulemused eile õhtul, aga ka tänane uudis magusatootjalt Hershey ületas analüütikute ootusi. Aktsia hind oli eelkauplemisel 3,3 protsendiga plussis.

Head tulemused kaaluvad ilmselt üle mitte nii rõõmustavad makromajanduslikud näitajad. Esmakordselt töötuks registreerunute arv kasvas eelmisel nädalal 640 000 registreerununi, mis oli 5000 võrra suurem, kui analüütikud ootasid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. April 2009, 16:07
Otsi:

Ava täpsem otsing