Leedukad plaanivad lennutada 90 000 eestlast

23. aprill 2009, 10:30

Leedu lennufirma Avia Solutions Group lõi
Eestisse lennufirma flyLAL Charters Eesti. Ettevõte hakkab tegelema reisijate-
ja kaubaveoga.

Avia Solutions Groupi peadirektori Linas Dovydenase sõnul otsustas Leedus tugevat tehnilist baasi omav ettevõte alustada laienemist geograafiliselt lähimatest naaberriikidest. „flyLAL Charters on juba mõnda aega Eestis reisijateveoga tegelenud. Senine kogemus näitab, et selles riigis on arvestatav nõudlus tšarterlendudele, mistõttu otsustasime Eestisse eraldi lennufirma luua. Oleme selle eesmärgi nimel koolitanud oma personali, pannud kokku eraldi lennukipargi ning sõlminud koostöölepingud erinevate klientide ja reisikorraldajatega,“ rääkis Dovydenas.

Tema sõnul plaanib flyLAL Charter Eesti selle aasta jooksul lennutada vähemalt 90 000 reisijat. Planeeritud sihtpunktideks on Türgi, Tuneesia, Egiptus ja Hispaania.

Leedu lennufirma flyLAL Group Services UAB ühendas sel kuul kõik gruppi kuuluvad ettevõtted ning muutis oma nime Avia Solutions Groupiks. Ettevõtte oodatav konsolideeritud käive 2009. aastal on ligi 400 miljonit litti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. April 2009, 12:12
Otsi:

Ava täpsem otsing