Obama: kärbime 2 triljonit dollarit

25. aprill 2009, 14:40

USA president Barack Obama lubas tänases
raadioesinemises kärpida otsustavalt riigi kulutusi, et kahandada riigieelarve
tohutut puudujääki, vahendab rahvusringhäälingu uudisteportaal.

"Kui meie administratsioon alustas tööd, seisime silmitsi 1,3 triljoni dollari suuruse eelarvepuudujäägiga vaid selle aasta kohta," rääkis Obama. "Majanduskriisile vastamise hind on kõrge, kuid me ei saa lükata tulevikku oma kasvavat defitsiiti ja võlgu, mida meie lapsed tasuda ei suuda."

USA presidendi sõnul on tema administratsioon juba ette valmistamas 2 triljoni dollari ulatuses eelarvekärpeid lähimaks 10 aastaks ning kärpimisele või sulgemisele läheb enam kui 100 riiklikku programmi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. April 2009, 14:40
Otsi:

Ava täpsem otsing