Turistid enam Saaremaale ei kipu

25. aprill 2009, 10:45

Traditsiooniliselt on Saaremaa
turismihooaeg kuulutatud avatuks aprilli lõpus Kuressaaare linnuse
vallikraavides toimuva lustliku veeralliga, kuid praeguses majandussurutises
pole kindel, kas turiste sel hooajal saarele piisavalt jätkubki.

Tänavune paadiralli ja turismihooaja algus oli justkui ilmataadiga kokku lepitud - nii sooja ilma pole Kuressaares selle aastanumbri sees veel olnud, vahendas rahvusringhäälingu uudisteportaal "Aktuaalne kaamera".

Küll tundub aga kommunikatsioonihäire olevat Kuressaare linnaga, sest veetrasside paigaldusega 50 üleskaevatud linna tänavat turismihooaja alguses ei näita küll seda, et linnas oleks meeldiv puhata. Linnapea Urve Tiidus kinnitab aga, et selline olukord peaks varsti lõppema.

Tänavune turismihooaeg on tegelikult täiesti ettearvamatu, kuna turistide arv hakkas juba eelmisel aastal vähenema. Suvel võib Saaremaa olla tavalisest rahvarohkem vaid jaanipäeva, ooperipäevade ja merepäevade ajal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. April 2009, 10:45
Otsi:

Ava täpsem otsing