ÄP 5 aastat tagasi: Bauhausi konkurendid ennustavad hinnasõda

ÄP 27. aprill 2009, 00:00

Äripäeva esiküljel on foto endise Tallinna lihakombinaadi krundist ning peakiri ütleb:"Siia tuleb Bauhaus". Saksa suuruselt kolmas ehitus- ja kodukauba jaemüüja Bauhaus tahab sinna rajada kaupluse. Bauhausi välistegevuse juht Joachim Krupka jäi sõnakehvaks: "Olema aktiivsed erinevates maades, vaatame ka Eestis ringi." Uue tulija saabumine turule toob Eesti konkurentide hinnangul kaasa hinnasõja - Bauhaus tuleks Kesk-Euroopa kauba ja madalamate hindadega ning see tekitaks mõnele siinsele müüjale probleeme.

Hetkeseis: Bauhaus on ikka veel teel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:03
    Otsi:

    Ava täpsem otsing