BÖRS: Wall Street ei karda seagrippi

27. aprill 2009, 19:48

Pärast korralikku langust kauplemispäeva
alguses hakkasid aktsiate hinnad Wall Streetil valdavalt tõusma.

Kolm tundi pärast kauplemise algust oli Dow Jonesi tööstuskeskmine kerkinud 0,2 protsenti 8088,8 punktini, peamiselt tehnoloogiasektori ettevõtete aktsiate hinnaliikumist peegeldav Nasdaqi koondindeks oli õhkõrnalt plussis ning S P 500 samapalju miinuses.

Kahvatuna näiva Nasdaqi eredaks erandiks oli mobiiltelefonide mikrokiipide tootja Qualcomm, mis teatas küll kvartalikahjumist, kuid tõstis kogu aasta käibeprognoosi. Aktsia hind kerkis kuus protsenti 43,82 dollarini.

"Kõik kes panustasid sellele, et seagripp kukutab turge, tegid vea," kommenteeris uudisteagentuurile AP investeerimisfirma Themis Trading kauplemise juht Joe Saluzzi.

"Tänane ainus majandusuudis on see, et General Motorsil paistab minevat üsna hästi," lisas ta. General Motorsi aktsia hind oli kolm tundi pärast kauplemise algust kerkinud 23 protsenti 2,08 dollarini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. April 2009, 19:55
Otsi:

Ava täpsem otsing