Esimese kvartali kasum Lennuliiklusteenindusel 15 miljonit

28. aprill 2009, 10:00

Lennuliiklusteeninduse AS teenis 2009.
aasta esimeses kvartalis ärituludena 50 miljonit krooni, puhaskasumiks kujunes
14,6 miljonit krooni.

Kolme kuuga teenindati 35 172 lendu, mis on 11,5 protsenti vähem kui eelmisel aastal samal ajal. "Kui varasematel aastatel ületas kasvutempo mitmekordselt Euroopa keskmist, siis nüüd on ka kahanemine kiirem – Euroopa lennuliiklus kahanes 7,5%," ütles Lennuliiklusteeninduse juhatuse liige Marko Otsing. Ülelennud vähenesid aasta esimese kolme kuuga 9,1% ning maandumised ja õhkutõusud Eestis 24,4%.

Lennuohutuse jätkuva parendamise nimel tegi ettevõte esimese kvartalis investeeringuid seadmetesse ja süsteemidesse kümne miljoni krooni ulatuses. 6. aprillil toimunud üldkoosoleku otsuse alusel maksab ettevõtte sel aastal riigieelarvesse dividendidena 75 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. April 2009, 10:00
Otsi:

Ava täpsem otsing