Politseikoer tabas kraanat varastada üritanud mehed

28. aprill 2009, 15:52

Ööl vastu esmaspäeva pidas politsei koera
abiga kinni kaks meest, kes üritasid Tallinnas Mäealuse tänaval kraanat
varastada.

27. aprilli öösel kella ühe ajal sai politsei teate, et Mäealuse tänaval asuval kinnisel territooriumil seisva kraanaauto juures askeldavad tundmatud mehed. Valvuri sekkumise hetkeks jõudsid kahtlased isikud rikkuda kraanaauto ukselukud ja lõhkuda selle süüteluku. Mõistes, et nende tegevust on märgatud, mehed põgenesid.

Lisaks politseipatrullile saabusid sündmuskohale ka künoloogiateenistuse politseiametnikud koos saksa lambakoera Brutusega. Politseikoer võttis kohapeal jälje üles ning juhatas politseinikud seina juurde, kuhu olid laotud veoauto rehvid. Põgeneda üritanud mehed peitsid end nende rehvide taga.

Politsei toimetas osakonda 33aastase Aleksei ja 28aastase Aleksandri, kelle suhtes algatati kriminaalmenetlus. Harju maakohus võttis Põhja ringkonnaprokuratuuri taotlusel isikud täna ka vahi alla.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. April 2009, 15:52
Otsi:

Ava täpsem otsing