Wris: kliendid muutunud hinnatundlikuks ja ettevaatlikuks

28. aprill 2009, 11:13

Võrreldes möödunud aastaga on kliendid
muutunud hinnatundlikumaks ja ettevaatlikumaks, ütles reisibüroo Wris juhatuse
liige Krista Esta.

"Suvehooaja reiside valikul tuntakse huvi eeskätt lähisihtkohtade ja viimase hetke pakkumiste vastu. Samas on huvi välisreiside vastu jätkuvalt suur ka peredega reisijate seas, sest Eestis perega puhkamine on endiselt kallim kui mõnes välismaa kuurordis," rääkis ta. "Paraku on mitmete reisikorraldajate pankrotid teinud inimesed ettevaatlikumaks ning pikalt ette ära ostetakse reise mõnevõrra vähem. Praegu ostetakse reise enim juuliks ja augustiks,“ lisas Esta.

Reisibüroo Wris teatel on suvehooajaks puhkust planeerivate eestlaste seas jätkuvalt enim soositud päikesereisid Lõuna-Euroopasse ning perereisid lähiriikidesse. Esta sõnul tehakse puhkuse planeerimisel üha enam iseseisvat kodutööd sihtkoha osas.

1991. aastal loodud reisibüroo Wris korraldab peamiselt ameti- ja spetsiaalreise ning paneb kokku individuaalreise. Samuti vahendab Wris mitmeid Eesti, Läti, Leedu, Skandinaavia, Saksamaa ja Suurbritannia reisipakette. Ettevõtte kuues büroos töötab 35 inimest. Wris on Rahvusvahelise Õhutranspordi Assotsiatsiooni IATA liige ja kuulub turismifirmade liitu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. April 2009, 11:13
Otsi:

Ava täpsem otsing